Navigation Menu+

De meest originele cadeauwinkel in Zwijndrecht

Posted on feb 22, 2018 by in Nederland | 0 comments

De meest originele cadeauwinkel van Zwijndrecht!

Je eigen balpennen set met tekst, wie wil dat nou niet? Je kan bij veel bedrijven bedrukte pennen bestellen. Maar je moet al gauw grote aantallen afnemen en de bedrukking kan snel beschadigd raken. Wij graveren onze pennen en we verkopen ze al vanaf 6,95 euro per stuk inclusief btw en verzendkosten naar Zwijndrecht. Maar je kan ook voor een geweldige luxe pennenset kiezen. Het is een mooi cadeau voor je collega, klanten of gewoon voor jezelf. De pennenset bestaat uit drie gegraveerde balpennen met een luxe verpakking. < Bestel de pen met bedrijfsnaam>

In Zwijndrecht (Zuid-Holland) een stoere soldatenketting bestellen met je eigen NAW-gegevens. Super gaaf natuurlijk! Het is een geweldige verassing voor een verjaardagsfeest, een stoere tiener, een ex-soldaat of geef de ID tag naamplaat aan je kinderen. Gaan de kinderen bijvoorbeeld met een schooluitje naar Oldenzaal, Beverwijk, Nijmegen of Kerkrade dan is het handig dat ze altijd de gegevens bij zich hebben van de ouders/verzorgers en/of van de school.

Je wil een leuk cadeau kopen in Zwijndrecht voor je familie, vrienden en kennissen? Een leuke tegoedbon van een meubelzaak, een dinerbon, naar de film of een ander standaard verjaardagscadeau Tuurlijk is het altijd leuk om een luxe cadeau te krijgen. Maar waarom kies je niet voor een leuk verassing met een persoonlijke boodschap. Al vanaf 3,95 euro heb je een sleutelhanger met naam/tekst. Een echt budget cadeau dus en toch heel origineel en persoonlijk.

Iemand in je omgeving organiseert een babyshower of je gaat misschien wel op kraamvisite. Dan moet je natuurlijk met een geweldige verassing aankomen. Een leuke naamplaatje voor op de kinderkamer of een stoere vrachtwagen met oplegger en persoonlijke tekst. Maar je kan ook denken aan een pen met naam of groot pakket met vijf verschillende naam cadeautjes.

Een unieke verassing bestellen in Zwijndrecht! Wij hebben 33 soorten producten die allemaal gegraveerd kunnen worden met je naam, een boodschap of bijvoorbeeld een leuke spreuk. Denk aan een balpen met je volledige naam of misschien wel een Plexiglas naamplaat. Je kan natuurlijk ook je partner een luxe verassing geven. Geef hem/haar een romantische verassing in Zwijndrecht. Bestel een liefdesslot met jullie namen en hang deze aan een hek of brug in Zuid-Holland. Je partner zou het een geweldig en romantisch gebaar vinden!

Gefeliciteerd, iemand in je omgeving is jarig. Geef de jarige een geweldig cadeau. Een leuke heupfles van RVS, licht metalen pennenset met tekst, tekstplaatje, huisdierenpenning, ovale sleutelhanger, teddybeer met naam (broche), visitekaarthouder, hartvormig liefdesslot etc.

Voordeur naamplaat met tekst kopen. Je hebt een nieuw huis in Zuid-Holland en je wil natuurlijk ook een leuke naamplaat voor op je deur. Met het huisnummer, de namen van je kinderen, je partner en/of van jezelf. Wij verkopen een gegraveerde naamplaat al vanaf 8,95 euro. Je kan kiezen uit de kleur zwart, zilver, goud of wit. Geef tijdens een housewarming een luxe cadeau, kies voor een < Transparante plexiglas deurnaamplaat >Zoek je misschien een leuke feestlocatie in Zwijndrecht? Of wil je graag een Silent disco set huren? Kijk dan eens naar FEESD verhuur