Navigation Menu+

De meest originele cadeauwinkel in Valkenswaard

Posted on feb 22, 2018 by in Nederland | 0 comments

De winkel met de leukste cadeautjes van Valkenswaard!

Je wil een bijzondere verassing kopen in Valkenswaard voor je familie, vrienden en kennissen? Een leuke tegoedbon van een meubelzaak, een dinerbon, naar de film of een ander standaard verjaardagscadeau Tuurlijk is het altijd leuk om een bijzondere verassing te krijgen. Maar waarom kies je niet voor een leuk verassing met een persoonlijke boodschap. Al vanaf 3,95 euro heb je een sleutelhanger met naam/tekst. Een echt budget cadeau dus en toch heel origineel en persoonlijk.

Voordeur naamplaat met tekst kopen. Je hebt een nieuw huis in Noord-Brabant en je wil natuurlijk ook een leuke naamplaat voor op je deur. Met het huisnummer, de namen van je kinderen, je partner en/of van jezelf. Wij verkopen een gegraveerde naamplaat al vanaf 8,95 euro. Je kan kiezen uit de kleur zwart, zilver, goud of wit. Geef tijdens een housewarming een bijzondere verassing, kies voor een < Transparante plexiglas deurnaamplaat >

In Valkenswaard (Noord-Brabant) een stoere soldatenketting bestellen met je eigen NAW-gegevens. Super gaaf natuurlijk! Het is een unieke verassing voor een verjaardagsfeest, een stoere tiener, een ex-soldaat of geef de ID tag naamplaat aan je kinderen. Gaan de kinderen bijvoorbeeld met een schooluitje naar Huissen, Gorinchem, Maassluis of Den Haag dan is het handig dat ze altijd de gegevens bij zich hebben van de ouders/verzorgers en/of van de school.

Gefeliciteerd, iemand in je omgeving is jarig. Geef de jarige een gepersonaliseerde verassing. Een leuke heupfles van RVS, licht metalen balpen met je volledige naam, tekstplaatje, huisdierenpenning, ovale sleutelhanger, teddybeer met naam (broche), visitekaarthouder, hartvormig liefdesslot etc.

Iemand in je omgeving organiseert een babyshower of je gaat misschien wel op kraamvisite. Dan moet je natuurlijk met een uniek cadeau aankomen. Een leuke naamplaatje voor op de kinderkamer of een stoere vrachtwagen met oplegger en persoonlijke tekst. Maar je kan ook denken aan een pen met leuke boodschap of groot pakket met vijf verschillende naam cadeautjes.

Een luxe cadeau bestellen in Valkenswaard! Wij hebben 33 soorten producten die allemaal gegraveerd kunnen worden met je naam, een boodschap of bijvoorbeeld een leuke spreuk. Denk aan een pen met persoonlijke boodschap of misschien wel een Budget pen met naam. Je kan natuurlijk ook je partner een unieke verassing geven. Geef hem/haar een romantische verassing in Valkenswaard. Bestel een liefdesslot met jullie namen en hang deze aan een hek of brug in Noord-Brabant. Je partner zou het een geweldig en romantisch gebaar vinden!

Je eigen balpennen set met tekst, wie wil dat nou niet? Je kan bij veel bedrijven bedrukte pennen bestellen. Maar je moet al gauw grote aantallen afnemen en de bedrukking kan snel beschadigd raken. Wij graveren onze pennen en we verkopen ze al vanaf 6,95 euro per stuk inclusief btw en verzendkosten naar Valkenswaard. Maar je kan ook voor een geweldige luxe pennenset kiezen. Het is een luxe cadeau voor je collega, klanten of gewoon voor jezelf. De pennenset bestaat uit drie gegraveerde balpennen met een luxe verpakking. < Bestel de balpen met je volledige naam>Zoek je misschien een leuke feestlocatie in Valkenswaard? Of wil je graag een Stille disco set boeken? Kijk dan eens naar FEESD verhuur