FEESD

vEELGESTELDE VRAGEN.

Kan deze tent op iedere ondergrond?

Zeker waar! Wij kunnen de tent rechstreeks op gras en zand plaatsen. Bij zowel de opbouw als afbouw leggen wij zeilen op de grond waardoor het doek netjes schoon en ombeschadigd blijft bij het opbouwen. Is de ondgrond greffel/grind dan leggen wij wat extra zeilen om beschadigingen aan het materiaal te voorkomen. Kunnen wij op de locatie niet met onze haringen de grond in bijvoorbeeld op asfalt, klinkers of als je geen goedkeuring krijgt om haringen te gebruiken op de locatie. Dan hebben wij rondom tent ballasten nodig voor het verankeren. Lokaal kunnen wij aanbieders adviseren die betonblokken/waterbakken kunnen leveren. 

Wil je een gelijkmatige vloer tijdens het dansen, dan kunnen wij je ook koppelen aan verschillende lokale leveranciers die vloeren kunnen leggen. De houtenvloer/vlonder wordt dan vooraf op de locatie gelegd. Precies waar jij de tent geplaatst wil hebben. Wij komen dan vervolgens exact op de houtenvloer de stretchtent plaatsen. Geen gedoe met de onregelmatige ondergrond, viezigheid of meubilair dat wankelt. 

Welke keurmerken heeft deze tent? 

Voor je feest, festival of activiteit moet je waarschijnlijk wel een vergunningaanvraag doen. Bij sommige evenementen-/bruiloftlocaties is het niet nodig omdat de locatie het hele jaar door van de gemeente activiteiten mogen uitvoeren. Maar een vergunningaanvraag is ook geen hogere wiskunde en gemakkelijk online te regelen bij de desbetreffende gemeente. Bij onze stretchtent krijg je toegang tot het NEN-EN 13782 (Tijdelijke constructies Tenten Veiligheid brandcertificaat) en 8020:41 certificaat. Daarnaast heeft het tentdoek ook de duitse TÜV certificering.  

Wat is de huurprijs van deze tent?

Vraag een offerte aanvraag per mail, Whatsapp of telefonisch (053-7901900) dan ontvang je direct een passende all-in prijs voor de stretch-feesttent. De prijs is afhankelijk van de locatie (reiskosten), ondergrond en de manier hoe de stretchtent geplaatst dient te worden (aantal uren werk en materialenlijst). Als je al een datum in gedachten hebt kunnen we ook direct de beschikbaarheid doorgeven en eventueel de tent voor je in optie zetten.