Navigation Menu+

De meest unieke cadeauzaak in Meppel

Posted on feb 21, 2018 by in Nederland | 0 comments

In Meppel (Drenthe) een stoere soldatenketting bestellen met je eigen NAW-gegevens. Super gaaf natuurlijk! Het is een luxe verassing voor een verjaardagsfeest, een stoere tiener, een ex-soldaat of geef de ID tag naamplaat aan je kinderen. Gaan de kinderen bijvoorbeeld met een schooluitje naar Geldrop, Den Bosch, Sint Michielsgestel of Castricum dan is het handig dat ze altijd de gegevens bij zich hebben van de ouders/verzorgers en/of van de school.

Gefeliciteerd, iemand in je omgeving is jarig. Geef de jarige een bijzondere verassing. Een leuke heupfles van RVS, licht metalen pen met namen, tekstplaatje, huisdierenpenning, ovale sleutelhanger, teddybeer met naam (broche), visitekaarthouder, hartvormig liefdesslot etc.

De beste cadeauzaak van Meppel!

Je eigen pen met tekst, wie wil dat nou niet? Je kan bij veel bedrijven bedrukte pennen bestellen. Maar je moet al gauw grote aantallen afnemen en de bedrukking kan snel beschadigd raken. Wij graveren onze pennen en we verkopen ze al vanaf 6,95 euro per stuk inclusief btw en verzendkosten naar Meppel. Maar je kan ook voor een geweldige luxe pennenset kiezen. Het is een uniek cadeau voor je collega, klanten of gewoon voor jezelf. De pennenset bestaat uit drie gegraveerde balpennen met een luxe verpakking. < Bestel de balpen met je volledige naam>

Een uniek cadeau bestellen in Meppel! Wij hebben 33 soorten producten die allemaal gegraveerd kunnen worden met je naam, een boodschap of bijvoorbeeld een leuke spreuk. Denk aan een balpen met je volledige naam of misschien wel een Sleultehanger met naam. Je kan natuurlijk ook je partner een geweldig cadeau geven. Geef hem/haar een romantische verassing in Meppel. Bestel een liefdesslot met jullie namen en hang deze aan een hek of brug in Drenthe. Je partner zou het een geweldig en romantisch gebaar vinden!

Je wil een uniek cadeau kopen in Meppel voor je familie, vrienden en kennissen? Een leuke tegoedbon van een meubelzaak, een dinerbon, naar de film of een ander standaard verjaardagscadeau Tuurlijk is het altijd leuk om een unieke verassing te krijgen. Maar waarom kies je niet voor een leuk verassing met een persoonlijke boodschap. Al vanaf 3,95 euro heb je een sleutelhanger met naam/tekst. Een echt budget cadeau dus en toch heel origineel en persoonlijk.

Iemand in je omgeving organiseert een babyshower of je gaat misschien wel op kraamvisite. Dan moet je natuurlijk met een gepersonaliseerde verassing aankomen. Een leuke naamplaatje voor op de kinderkamer of een stoere vrachtwagen met oplegger en persoonlijke tekst. Maar je kan ook denken aan een pen met namen of groot pakket met vijf verschillende naam cadeautjes.Zoek je misschien een leuke feestlocatie in Meppel? Of wil je graag een Stille disco set reserveren? Kijk dan eens naar FEESD verhuur