Navigation Menu+

Koop een uniek cadeau in Heemskerk

Posted on feb 21, 2018 by in Nederland | 0 comments

Je eigen balpen met een volledige naam, wie wil dat nou niet? Je kan bij veel bedrijven bedrukte pennen bestellen. Maar je moet al gauw grote aantallen afnemen en de bedrukking kan snel beschadigd raken. Wij graveren onze pennen en we verkopen ze al vanaf 6,95 euro per stuk inclusief btw en verzendkosten naar Heemskerk. Maar je kan ook voor een geweldige luxe pennenset kiezen. Het is een mooi cadeau voor je collega, klanten of gewoon voor jezelf. De pennenset bestaat uit drie gegraveerde balpennen met een luxe verpakking. < Bestel de balpen met namen>

Je wil een origineel cadeau kopen in Heemskerk voor je familie, vrienden en kennissen? Een leuke tegoedbon van een meubelzaak, een dinerbon, naar de film of een ander standaard verjaardagscadeau Tuurlijk is het altijd leuk om een luxe verassing te krijgen. Maar waarom kies je niet voor een leuk verassing met een persoonlijke boodschap. Al vanaf 3,95 euro heb je een sleutelhanger met naam/tekst. Een echt budget cadeau dus en toch heel origineel en persoonlijk.

In Heemskerk (Noord-Holland) een stoere soldatenketting bestellen met je eigen NAW-gegevens. Super gaaf natuurlijk! Het is een bijzondere verassing voor een verjaardagsfeest, een stoere tiener, een ex-soldaat of geef de ID tag naamplaat aan je kinderen. Gaan de kinderen bijvoorbeeld met een schooluitje naar De Ronde Venen, Raalte, Sneek of Amersfoort dan is het handig dat ze altijd de gegevens bij zich hebben van de ouders/verzorgers en/of van de school.

Een gepersonaliseerd cadeau bestellen in Heemskerk! Wij hebben 33 soorten producten die allemaal gegraveerd kunnen worden met je naam, een boodschap of bijvoorbeeld een leuke spreuk. Denk aan een pen met naam of misschien wel een Truck met oplegger. Je kan natuurlijk ook je partner een origineel cadeau geven. Geef hem/haar een romantische verassing in Heemskerk. Bestel een liefdesslot met jullie namen en hang deze aan een hek of brug in Noord-Holland. Je partner zou het een geweldig en romantisch gebaar vinden!

Bestel een origineel cadeau van Heemskerk!

Iemand in je omgeving organiseert een babyshower of je gaat misschien wel op kraamvisite. Dan moet je natuurlijk met een gepersonaliseerde verassing aankomen. Een leuke naamplaatje voor op de kinderkamer of een stoere vrachtwagen met oplegger en persoonlijke tekst. Maar je kan ook denken aan een pen met naam of groot pakket met vijf verschillende naam cadeautjes.

Gefeliciteerd, iemand in je omgeving is jarig. Geef de jarige een gepersonaliseerd cadeau. Een leuke heupfles van RVS, licht metalen balpen met naam, tekstplaatje, huisdierenpenning, ovale sleutelhanger, teddybeer met naam (broche), visitekaarthouder, hartvormig liefdesslot etc.

Voordeur naamplaat met tekst kopen. Je hebt een nieuw huis in Noord-Holland en je wil natuurlijk ook een leuke naamplaat voor op je deur. Met het huisnummer, de namen van je kinderen, je partner en/of van jezelf. Wij verkopen een gegraveerde naamplaat al vanaf 8,95 euro. Je kan kiezen uit de kleur zwart, zilver, goud of wit. Geef tijdens een housewarming een unieke verassing, kies voor een < Transparante plexiglas deurnaamplaat >Zoek je misschien een leuke feestlocatie in Heemskerk? Of wil je graag een Silent disco set boeken? Kijk dan eens naar FEESD verhuur