Navigation Menu+

De leukste cadeauzaak in Castricum

Posted on feb 21, 2018 by in Nederland | 0 comments

Voordeur naamplaat met tekst kopen. Je hebt een nieuw huis in Noord-Holland en je wil natuurlijk ook een leuke naamplaat voor op je deur. Met het huisnummer, de namen van je kinderen, je partner en/of van jezelf. Wij verkopen een gegraveerde naamplaat al vanaf 8,95 euro. Je kan kiezen uit de kleur zwart, zilver, goud of wit. Geef tijdens een housewarming een gepersonaliseerd cadeau, kies voor een < Transparante plexiglas deurnaamplaat >

De meest originele cadeauzaak van Castricum!

Gefeliciteerd, iemand in je omgeving is jarig. Geef de jarige een uniek cadeau. Een leuke heupfles van RVS, licht metalen pen met persoonlijke boodschap, tekstplaatje, huisdierenpenning, ovale sleutelhanger, teddybeer met naam (broche), visitekaarthouder, hartvormig liefdesslot etc.

Een uniek cadeau bestellen in Castricum! Wij hebben 33 soorten producten die allemaal gegraveerd kunnen worden met je naam, een boodschap of bijvoorbeeld een leuke spreuk. Denk aan een pen met bedrijfsnaam of misschien wel een Deurnaamplaat met tekst. Je kan natuurlijk ook je partner een gepersonaliseerd cadeau geven. Geef hem/haar een romantische verassing in Castricum. Bestel een liefdesslot met jullie namen en hang deze aan een hek of brug in Noord-Holland. Je partner zou het een geweldig en romantisch gebaar vinden!

In Castricum (Noord-Holland) een stoere soldatenketting bestellen met je eigen NAW-gegevens. Super gaaf natuurlijk! Het is een leuk cadeau voor een verjaardagsfeest, een stoere tiener, een ex-soldaat of geef de ID tag naamplaat aan je kinderen. Gaan de kinderen bijvoorbeeld met een schooluitje naar Dalfsen, Deurne, Doetinchem of Hilversum dan is het handig dat ze altijd de gegevens bij zich hebben van de ouders/verzorgers en/of van de school.

Je wil een luxe verassing kopen in Castricum voor je familie, vrienden en kennissen? Een leuke tegoedbon van een meubelzaak, een dinerbon, naar de film of een ander standaard verjaardagscadeau Tuurlijk is het altijd leuk om een mooi cadeau te krijgen. Maar waarom kies je niet voor een leuk verassing met een persoonlijke boodschap. Al vanaf 3,95 euro heb je een sleutelhanger met naam/tekst. Een echt budget cadeau dus en toch heel origineel en persoonlijk.

Iemand in je omgeving organiseert een babyshower of je gaat misschien wel op kraamvisite. Dan moet je natuurlijk met een geweldig cadeau aankomen. Een leuke naamplaatje voor op de kinderkamer of een stoere vrachtwagen met oplegger en persoonlijke tekst. Maar je kan ook denken aan een balpen met tekst/naam of groot pakket met vijf verschillende naam cadeautjes.

Je eigen pen met bedrijfsnaam, wie wil dat nou niet? Je kan bij veel bedrijven bedrukte pennen bestellen. Maar je moet al gauw grote aantallen afnemen en de bedrukking kan snel beschadigd raken. Wij graveren onze pennen en we verkopen ze al vanaf 6,95 euro per stuk inclusief btw en verzendkosten naar Castricum. Maar je kan ook voor een geweldige luxe pennenset kiezen. Het is een geweldig cadeau voor je collega, klanten of gewoon voor jezelf. De pennenset bestaat uit drie gegraveerde balpennen met een luxe verpakking. < Bestel de balpennen set met tekst>Zoek je misschien een leuke feestlocatie in Castricum? Of wil je graag draadloze headsets huren? Kijk dan eens naar FEESD verhuur