Navigation Menu+

De leukste cadeauzaak in Alphen aan den Rijn

Posted on feb 21, 2018 by in Nederland | 0 comments

In Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) een stoere soldatenketting bestellen met je eigen NAW-gegevens. Super gaaf natuurlijk! Het is een luxe verassing voor een verjaardagsfeest, een stoere tiener, een ex-soldaat of geef de ID tag naamplaat aan je kinderen. Gaan de kinderen bijvoorbeeld met een schooluitje naar Brunssum, Middelburg, Doetinchem of Capelle aan den IJssel dan is het handig dat ze altijd de gegevens bij zich hebben van de ouders/verzorgers en/of van de school.

Iemand in je omgeving organiseert een babyshower of je gaat misschien wel op kraamvisite. Dan moet je natuurlijk met een luxe cadeau aankomen. Een leuke naamplaatje voor op de kinderkamer of een stoere vrachtwagen met oplegger en persoonlijke tekst. Maar je kan ook denken aan een balpen met naam of groot pakket met vijf verschillende naam cadeautjes.

Je eigen pen met namen, wie wil dat nou niet? Je kan bij veel bedrijven bedrukte pennen bestellen. Maar je moet al gauw grote aantallen afnemen en de bedrukking kan snel beschadigd raken. Wij graveren onze pennen en we verkopen ze al vanaf 6,95 euro per stuk inclusief btw en verzendkosten naar Alphen aan den Rijn. Maar je kan ook voor een geweldige luxe pennenset kiezen. Het is een geweldig cadeau voor je collega, klanten of gewoon voor jezelf. De pennenset bestaat uit drie gegraveerde balpennen met een luxe verpakking. < Bestel de pennenset met naam>

Voordeur naamplaat met tekst kopen. Je hebt een nieuw huis in Zuid-Holland en je wil natuurlijk ook een leuke naamplaat voor op je deur. Met het huisnummer, de namen van je kinderen, je partner en/of van jezelf. Wij verkopen een gegraveerde naamplaat al vanaf 8,95 euro. Je kan kiezen uit de kleur zwart, zilver, goud of wit. Geef tijdens een housewarming een leuk cadeau, kies voor een < Transparante plexiglas deurnaamplaat >

Een mooi cadeau bestellen in Alphen aan den Rijn! Wij hebben 33 soorten producten die allemaal gegraveerd kunnen worden met je naam, een boodschap of bijvoorbeeld een leuke spreuk. Denk aan een balpen met een volledige naam of misschien wel een Chrome sleutelhanger. Je kan natuurlijk ook je partner een geweldige verassing geven. Geef hem/haar een romantische verassing in Alphen aan den Rijn. Bestel een liefdesslot met jullie namen en hang deze aan een hek of brug in Zuid-Holland. Je partner zou het een geweldig en romantisch gebaar vinden!

Gefeliciteerd, iemand in je omgeving is jarig. Geef de jarige een bijzonder cadeau. Een leuke heupfles van RVS, licht metalen balpennen set met tekst, tekstplaatje, huisdierenpenning, ovale sleutelhanger, teddybeer met naam (broche), visitekaarthouder, hartvormig liefdesslot etc.

Je wil een gepersonaliseerd cadeau kopen in Alphen aan den Rijn voor je familie, vrienden en kennissen? Een leuke tegoedbon van een meubelzaak, een dinerbon, naar de film of een ander standaard verjaardagscadeau Tuurlijk is het altijd leuk om een leuk cadeau te krijgen. Maar waarom kies je niet voor een leuk verassing met een persoonlijke boodschap. Al vanaf 3,95 euro heb je een sleutelhanger met naam/tekst. Een echt budget cadeau dus en toch heel origineel en persoonlijk.

De meest unieke cadeauwinkel van Alphen aan den Rijn!Zoek je misschien een leuke feestlocatie in Alphen aan den Rijn? Of wil je graag een Silent disco pakket reserveren? Kijk dan eens naar FEESD verhuur