Een unieke verassing bestellen in Stadskanaal! Wij hebben 33 soorten producten die allemaal gegraveerd kunnen worden met je naam, een boodschap of bijvoorbeeld een leuke spreuk. Denk aan een balpen met naam of misschien wel een Transparante deurnaamplaat. Je kan natuurlijk ook je partner een geweldige verassing geven. Geef hem/haar een romantische verassing in Stadskanaal. Bestel een liefdesslot met jullie namen en hang deze aan een hek of brug in Groningen. Je partner zou het een geweldig en romantisch gebaar vinden!

Iemand in je omgeving organiseert een babyshower of je gaat misschien wel op kraamvisite. Dan moet je natuurlijk met een bijzonder cadeau aankomen. Een leuke naamplaatje voor op de kinderkamer of een stoere vrachtwagen met oplegger en persoonlijke tekst. Maar je kan ook denken aan een balpen met een volledige naam of groot pakket met vijf verschillende naam cadeautjes.

Je wil een unieke verassing kopen in Stadskanaal voor je familie, vrienden en kennissen? Een leuke tegoedbon van een meubelzaak, een dinerbon, naar de film of een ander standaard verjaardagscadeau Tuurlijk is het altijd leuk om een geweldig cadeau te krijgen. Maar waarom kies je niet voor een leuk verassing met een persoonlijke boodschap. Al vanaf 3,95 euro heb je een sleutelhanger met naam/tekst. Een echt budget cadeau dus en toch heel origineel en persoonlijk.

In Stadskanaal (Groningen) een stoere soldatenketting bestellen met je eigen NAW-gegevens. Super gaaf natuurlijk! Het is een luxe verassing voor een verjaardagsfeest, een stoere tiener, een ex-soldaat of geef de ID tag naamplaat aan je kinderen. Gaan de kinderen bijvoorbeeld met een schooluitje naar Boxmeer, Arnhem, Werkendam of Borger Odoorn dan is het handig dat ze altijd de gegevens bij zich hebben van de ouders/verzorgers en/of van de school.

Gefeliciteerd, iemand in je omgeving is jarig. Geef de jarige een leuk cadeau. Een leuke heupfles van RVS, licht metalen pen met naam, tekstplaatje, huisdierenpenning, ovale sleutelhanger, teddybeer met naam (broche), visitekaarthouder, hartvormig liefdesslot etc.

Je eigen pen met namen, wie wil dat nou niet? Je kan bij veel bedrijven bedrukte pennen bestellen. Maar je moet al gauw grote aantallen afnemen en de bedrukking kan snel beschadigd raken. Wij graveren onze pennen en we verkopen ze al vanaf 6,95 euro per stuk inclusief btw en verzendkosten naar Stadskanaal. Maar je kan ook voor een geweldige luxe pennenset kiezen. Het is een luxe verassing voor je collega, klanten of gewoon voor jezelf. De pennenset bestaat uit drie gegraveerde balpennen met een luxe verpakking. < Bestel de pen met leuke quote>

Voordeur naamplaat met tekst kopen. Je hebt een nieuw huis in Groningen en je wil natuurlijk ook een leuke naamplaat voor op je deur. Met het huisnummer, de namen van je kinderen, je partner en/of van jezelf. Wij verkopen een gegraveerde naamplaat al vanaf 8,95 euro. Je kan kiezen uit de kleur zwart, zilver, goud of wit. Geef tijdens een housewarming een bijzondere verassing, kies voor een < Transparante plexiglas deurnaamplaat >

De meest originele cadeauwinkel van Stadskanaal!Zoek je misschien een leuke feestlocatie in Stadskanaal? Of wil je graag draadloze (stille disco) koptelefoons boeken? Kijk dan eens naar FEESD verhuur