Je eigen pen met naam, wie wil dat nou niet? Je kan bij veel bedrijven bedrukte pennen bestellen. Maar je moet al gauw grote aantallen afnemen en de bedrukking kan snel beschadigd raken. Wij graveren onze pennen en we verkopen ze al vanaf 6,95 euro per stuk inclusief btw en verzendkosten naar Hellendoorn. Maar je kan ook voor een geweldige luxe pennenset kiezen. Het is een geweldig cadeau voor je collega, klanten of gewoon voor jezelf. De pennenset bestaat uit drie gegraveerde balpennen met een luxe verpakking. < Bestel de pen met persoonlijke tekst>

In Hellendoorn (Overijssel) een stoere soldatenketting bestellen met je eigen NAW-gegevens. Super gaaf natuurlijk! Het is een origineel cadeau voor een verjaardagsfeest, een stoere tiener, een ex-soldaat of geef de ID tag naamplaat aan je kinderen. Gaan de kinderen bijvoorbeeld met een schooluitje naar Roosendaal, Coevorden, Dronten of Rijswijk dan is het handig dat ze altijd de gegevens bij zich hebben van de ouders/verzorgers en/of van de school.

Je wil een bijzondere verassing kopen in Hellendoorn voor je familie, vrienden en kennissen? Een leuke tegoedbon van een meubelzaak, een dinerbon, naar de film of een ander standaard verjaardagscadeau Tuurlijk is het altijd leuk om een gepersonaliseerde verassing te krijgen. Maar waarom kies je niet voor een leuk verassing met een persoonlijke boodschap. Al vanaf 3,95 euro heb je een sleutelhanger met naam/tekst. Een echt budget cadeau dus en toch heel origineel en persoonlijk.

Een geweldige verassing bestellen in Hellendoorn! Wij hebben 33 soorten producten die allemaal gegraveerd kunnen worden met je naam, een boodschap of bijvoorbeeld een leuke spreuk. Denk aan een balpennenset met tekst of misschien wel een Drankfles met tekst. Je kan natuurlijk ook je partner een origineel cadeau geven. Geef hem/haar een romantische verassing in Hellendoorn. Bestel een liefdesslot met jullie namen en hang deze aan een hek of brug in Overijssel. Je partner zou het een geweldig en romantisch gebaar vinden!

Gefeliciteerd, iemand in je omgeving is jarig. Geef de jarige een geweldig cadeau. Een leuke heupfles van RVS, licht metalen pen met bedrijfsnaam, tekstplaatje, huisdierenpenning, ovale sleutelhanger, teddybeer met naam (broche), visitekaarthouder, hartvormig liefdesslot etc.

Iemand in je omgeving organiseert een babyshower of je gaat misschien wel op kraamvisite. Dan moet je natuurlijk met een uniek cadeau aankomen. Een leuke naamplaatje voor op de kinderkamer of een stoere vrachtwagen met oplegger en persoonlijke tekst. Maar je kan ook denken aan een pen met namen of groot pakket met vijf verschillende naam cadeautjes.

Voordeur naamplaat met tekst kopen. Je hebt een nieuw huis in Overijssel en je wil natuurlijk ook een leuke naamplaat voor op je deur. Met het huisnummer, de namen van je kinderen, je partner en/of van jezelf. Wij verkopen een gegraveerde naamplaat al vanaf 8,95 euro. Je kan kiezen uit de kleur zwart, zilver, goud of wit. Geef tijdens een housewarming een gepersonaliseerde verassing, kies voor een < Transparante plexiglas deurnaamplaat >

De meest unieke cadeauwinkel van Hellendoorn!Zoek je misschien een leuke feestlocatie in Hellendoorn? Of wil je graag een Stille disco set reserveren? Kijk dan eens naar FEESD verhuur