Gefeliciteerd, iemand in je omgeving is jarig. Geef de jarige een bijzonder cadeau. Een leuke heupfles van RVS, licht metalen balpen met naam, tekstplaatje, huisdierenpenning, ovale sleutelhanger, teddybeer met naam (broche), visitekaarthouder, hartvormig liefdesslot etc.

In De Bilt (Utrecht) een stoere soldatenketting bestellen met je eigen NAW-gegevens. Super gaaf natuurlijk! Het is een geweldige verassing voor een verjaardagsfeest, een stoere tiener, een ex-soldaat of geef de ID tag naamplaat aan je kinderen. Gaan de kinderen bijvoorbeeld met een schooluitje naar Hellendoorn, Rheden, Barneveld of Barendrecht dan is het handig dat ze altijd de gegevens bij zich hebben van de ouders/verzorgers en/of van de school.

Je eigen balpen met je volledige naam, wie wil dat nou niet? Je kan bij veel bedrijven bedrukte pennen bestellen. Maar je moet al gauw grote aantallen afnemen en de bedrukking kan snel beschadigd raken. Wij graveren onze pennen en we verkopen ze al vanaf 6,95 euro per stuk inclusief btw en verzendkosten naar De Bilt. Maar je kan ook voor een geweldige luxe pennenset kiezen. Het is een luxe cadeau voor je collega, klanten of gewoon voor jezelf. De pennenset bestaat uit drie gegraveerde balpennen met een luxe verpakking. < Bestel de pen met naam>

De meest unieke cadeauwinkel van De Bilt!

Iemand in je omgeving organiseert een babyshower of je gaat misschien wel op kraamvisite. Dan moet je natuurlijk met een bijzondere verassing aankomen. Een leuke naamplaatje voor op de kinderkamer of een stoere vrachtwagen met oplegger en persoonlijke tekst. Maar je kan ook denken aan een balpen met een volledige naam of groot pakket met vijf verschillende naam cadeautjes.

Een gepersonaliseerd cadeau bestellen in De Bilt! Wij hebben 33 soorten producten die allemaal gegraveerd kunnen worden met je naam, een boodschap of bijvoorbeeld een leuke spreuk. Denk aan een balpen met namen of misschien wel een Sos plaatje met naam. Je kan natuurlijk ook je partner een mooi cadeau geven. Geef hem/haar een romantische verassing in De Bilt. Bestel een liefdesslot met jullie namen en hang deze aan een hek of brug in Utrecht. Je partner zou het een geweldig en romantisch gebaar vinden!

Je wil een mooi cadeau kopen in De Bilt voor je familie, vrienden en kennissen? Een leuke tegoedbon van een meubelzaak, een dinerbon, naar de film of een ander standaard verjaardagscadeau Tuurlijk is het altijd leuk om een uniek cadeau te krijgen. Maar waarom kies je niet voor een leuk verassing met een persoonlijke boodschap. Al vanaf 3,95 euro heb je een sleutelhanger met naam/tekst. Een echt budget cadeau dus en toch heel origineel en persoonlijk.

Voordeur naamplaat met tekst kopen. Je hebt een nieuw huis in Utrecht en je wil natuurlijk ook een leuke naamplaat voor op je deur. Met het huisnummer, de namen van je kinderen, je partner en/of van jezelf. Wij verkopen een gegraveerde naamplaat al vanaf 8,95 euro. Je kan kiezen uit de kleur zwart, zilver, goud of wit. Geef tijdens een housewarming een luxe verassing, kies voor een < Transparante plexiglas deurnaamplaat >Zoek je misschien een leuke feestlocatie in De Bilt? Of wil je graag een Silent disco pakket huren? Kijk dan eens naar FEESD verhuur